Over Guardian

Guardian staat voor een continue bewaking - Guardian - van uw (verbeter)processen! Guardian Management Consultancy zet zich vanaf januari 2007 op nationaal en internationaal vlak in voor bedrijven die tijdelijk ondersteuning nodig hebben bij uiteenlopende bedrijfsontwikkelingen. Guardian voert interim opdrachten uit op het gebied van algemeen, commercieel en operationeel management.  Het Consultancy bureau is gespecialiseerd in handelsondernemingen en productiebedrijven zowel in de food als de non food sector, maar is daarnaast ook organisaties in andere branches graag van dienst.       
        
Guardian Management Consultancy stelt zich ten doel om nationale en internationale organisaties of afdelingen op te zetten, te reorganiseren of vlot te trekken en bedrijven tijdelijk ondersteuning, kennis en ervaring aan te bieden bij bedrijfsontwikkelingen die om extra inzet vragen teneinde ondernemingen een extern, vraaggericht, mensgericht, efficiënt en pragmatisch handvat te bieden om de bedrijfsprocessen te verbeteren.

Ruim 25 jaar wereldwijde managementervaring op algemeen, commercieel en operationeel gebied waarvan meer dan 15 jaar internationale ervaring op directieniveau en onder andere 10 jaar als mede-eigenaar van een internationale handels- en productieonderneming, zet Guardian Management Consultancy in om haar doel te bereiken.

Directeur en eigenaar van Guardian Management Consultancy is Jos Adriaanse. Hij is uw onderneming graag van dienst.

Over Jos Adriaanse
Graag stel ik me aan u voor. Op 22 juli 1960 ben ik in Rotterdam geboren. Ik ben getrouwd en heb twee dochters, Fabienne en Romy. Wij wonen in Hendrik-Ido-Ambacht. Ik heb een brede interesse en ben graag betrokken bij de opvoeding, scholing en hobby’s van mijn dochters.

In mijn werkzaamheden en daarbuiten ben ik graag met mensen bezig en draag ik met veel plezier bij aan de individuele en collectieve kwaliteiten van (groepen) mensen. Daarbij heb ik veel interesse in en oog voor andere culturen. Ik reis graag, zowel privé als zakelijk, en heb veel plezier in het ontmoeten van en werken met mensen.